Trerätters meny

Förrätt

Grillad lantbröd med tomatconcassé, bresaola, mozzarella & olivolja.

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Michelangelos egengjorda krämiga italienska gelato.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Vitlöksfräst kycklingbröst med gorgonzolasås, potatisklyftor & broccolibuketter

Tisdag:

Hjortfärsbiff med potatisgratäng, whiskysås & gelé

Onsdag:

Panerad fläskschnitzel med jumbo frites, bearnaisesås & gröna ärtor

Torsdag:

Husets lasagne med tomat- & mozzarellasallad samt bechamelsås

Fredag:

Fläskfilé & chorizo på spett med rostade potatishalvor samt rostade rotfrukter

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen