Trerätters meny

Förrätt

Kräftskagen på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Husets pannbiff med potatispuré, tryffelsås & vinbärsgelé

Tisdag:

Fjärilskotlett med stekt potatis, gorgonzolasås & gröna bönor

Onsdag:

Grillat kycklingbröst med potatisgratäng, whiskysås & rostade rotfrukter

Torsdag:

Panerad fläskschnitzel med rödvinssky, potatisklyftor, gröna ärtor & citron

Fredag:

Pepparrullad fläskfilé med choronsås, timjanspotatis & rödlökschutney

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen