Trerätters meny

Förrätt

Kräftskagen på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Honungsglaserad fläskytterfilé med pepparsås, färsk klyftpotatis & coleslaw

Tisdag:

Örtspäckad pannbiff med italienskt potatispuré, tryffelsås & rödlökschutney

Onsdag:

Helstekt benfri kotlett med choronsås, potatisklyftor & haricots verts

Torsdag:

Husets lasagne med tomat- & mozzarellasallad samt bechamelsås

Fredag:

Helgrillad fläskfilé med hemslagen bearnaise, jumbo frites & rostad tomat

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen