Trerätters meny

Förrätt

Kräftskagen på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Helstekt benfri kotlett med rödvinssås & bearnaisesås, potatisklyftor & wokgrönsaker

Tisdag:

Örtmarinerad kycklingfilé med grönsaksris & currysås

Onsdag:

Svensk pannbiff med potatisgratäng, balsamicosky & vinbärsgelé

Torsdag:

Husets lasagne med tomat- & mozzarellasallad samt bechamelsås

Fredag:

Fläskfilé & chorizo på spett med pepparsås, rostade potatishalvor & coleslaw

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen