Trerätters meny

Förrätt

Mustig tomatsoppa serveras med vitlöksbröd, riven parmesanost & basilika.

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 99:-

(inkl. dagens soppa,dryck och kaffe)



Måndag:

Sojamarinerat kycklingfilé med potatisgratäng, whiskysås & rostade rotfrukter

Tisdag:

Baconspäckad pannbiff med potatispuré, tryffelsås & vinbärsgelé

Onsdag:

Fjärilskotlett med timjansrostade potatisslantar, gorgonzolasås & broccolibuketter

Torsdag:

Florentinsk lasagne med bechamelsås samt tomat- & mozzarellasallad

Fredag:

Honungsglaserad kalkonbröstfilé med potatistorn, proseccosås & rödlökschutney

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen