Trerätters meny

Förrätt

Kräftskagen på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Vitlöksmarinerat kycklingbröst med krämig currysås & grönsaksris

Tisdag:

Helgrillad fläsknoisette med potatisklyftor, choronsås & grönsakssauté

Onsdag:

Rödvinsbrässerad karré med whiskysås, gröna bönor & potatisgratäng

Torsdag:

Örtspäckad färsbiff med potatispuré, tryffelsås & rödlökschutney

Fredag:

Fläskfilé & chorizo på spett med rostade potatishalvor, balsamicosky & tzatziki

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen