Trerätters meny

Förrätt

Mustig tomatsoppa serveras med vitlöksbröd, riven parmesanost & basilika.

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 99:-

(inkl. dagens soppa,dryck och kaffe)



Måndag:

Soyamarinerad kycklingfilé med gorgonzolasås, vitlöksfrästa potatisslantar & ruccolasallad

Tisdag:

Helgrillad benfri kotlett med potatisklyftor, rödvinssås & bearnaisesås samt haricots verts

Onsdag:

Örtspäckad pannbiff med grekiska potatisringar, tomatsås & tzatziki

Torsdag:

Helgrillad fläskfilé med grönpepparsås, frästa grönsaker & potatisgratäng

Fredag:

Honungsglaserad kalkonbröstfilé med potatistorn, äppelcidersås & svart vinbärsgelé

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen