Trerätters meny

Förrätt

Kräftstjärtstartar på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Baconlindad fläsknoisette med en grilltomat & potatisklyftor samt chilibearnaise

Tisdag:

Mozzarellafyllt kycklingbröst med pestosås & potatisgratäng

Onsdag:

Svensk pannbiff med stekt potatis, gräddig löksås & lingon

Torsdag:

Bacon- och lökfyllda fläskroulader med en krämig svampsås & potatispytt

Fredag:

Helstekt fläskfilé med pepparsås, råstekt potatis & coleslaw

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen