Trerätters meny

Förrätt

Grillad lantbröd med tomatconcassé, bresaola, mozzarella & olivolja.

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Michelangelos egengjorda krämiga italienska gelato.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Helstekt fläsknoisette med grillad tomat, potatisklyftor & chilibearnaise

Tisdag:

Mozzarellafylld kycklingfilé med pestosås & grekiska potatisringar

Onsdag:

Hjortfärsbiff med potatisgratäng, portvinssås & picklad rödlök

Torsdag:

Bacon- och lökfyllda fläskroulader med en krämig svampsås & potatispytt

Fredag:

Honungsglaserad kalkonbröstfilé med potatistorn, äppelcidersås & gelé

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen