Trerätters meny

Förrätt

Kräftskagen på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Pepparrullad fläskytterfilé med timjanspotatis, bearnaisesås & haricots verts

Tisdag:

Stekt kycklingbröst med italiensk potatispuré, svampsås & broccolibuketter

Onsdag:

Örtspäckad pannbiff med potatisgratäng, rödvinssås & vinbärsgelé

Torsdag:

Helstekt fläskfilé med pepparsås, potatisklyftor & coleslaw

Fredag:

Öppnar kl 16.00. Glad Påsk!

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen