Trerätters meny

Förrätt

Kräftskagen på en bädd av sallad med rostad lantbröd, olivolja & citron

Varmrätt

Grillad oxfilé & fläskfilé på en bädd av stekta grönsaker. Serveras med rödvinssky & färsk klyftpotatis.

Efterrätt

Husets italienska glassparfait med bär. Serveras med hjortronsylt.

Tvårätters: 295

Trerätters: 345

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Helgrillad benfri kotlett med råstekt potatis, choronsås & wokgrönsaker

Tisdag:

Örtmarinerat kycklingbröst med gorgonzolasås, dragonpotatis & ostfylld champinjon

Onsdag:

Husets pannbiff med potatispuré, rostad vitlökssås & picklad rödlök

Torsdag:

Rödvinssbrässerad karré med whiskysås, frästa rotfrukter & potatisgratäng

Fredag:

Baconlindad fläsknoisette med rostad kulpotatis, ugnsrostad tomat & bearnaissås

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen