Pesce – Fisk

Salmone du chef 219                                  

Halstrad laxfilé med smörstekta kantareller, dill- & vitvinssås samt krämig citronrisotto.

Lucioperca zarina 229                         

Ugnsbakad gösfilé fylld med kräftstjärtar serveras med pressad dillkokt potatis, stekta grönsaker, hummersås & citron.

Veckans Lunch 110:-

Inkl. Soppa, kaffe/te, bordsvatten & bordsservering



Måndag:

Vitlöksmarinerat kycklingbröst med krämig currysås & grönsaksris

Tisdag:

Helgrillad fläsknoisette med potatisklyftor, choronsås & grönsakssauté

Onsdag:

Rödvinsbrässerad karré med whiskysås, gröna bönor & potatisgratäng

Torsdag:

Örtspäckad färsbiff med potatispuré, tryffelsås & rödlökschutney

Fredag:

Fläskfilé & chorizo på spett med rostade potatishalvor, balsamicosky & tzatziki

Veckans Fisk, Pasta, Gi & Grillrätter.

Senaste Nytt

Restaurang Michelangelo på Facebook och instagram!

Följ oss på Facebook: Restaurang Michelangelo Karlskrona. Och på instagram: Restaurangmichelangelo Läs mer

  • Takmålning
  • Förrätt
  • Kaminen
  • Vinförrådet
  • huvudrätt ala filletto
  • Restaurangen